При детородном неплодстве - 9 Июня 2012 - Блог - Молитвослов

Мой сайт

  • МОЛИТВОСЛОВ

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 38

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Блог

Главная » 2012 » Июнь » 9 » При детородном неплодстве
14:04
При детородном неплодстве
Молитва Праведным Богоотцам Иоакиму и Анне
 
О, приснославнии Христовы праведницы, святии богоотцы Иоакиме и Анно, предстоящий Небесному Престолу Великого Царя и велие дерзновение к Нему имущий, яко от Преблагословенныя Дщере вашея, Пречистыя Богородицы и Приснодевы Ма­рии, воплотитися изволившему! К вам, яко многомощным предстателем и усер­дным о нас молитвенником, прибегаем мы, грешнии и недостойнии. Молите благость Его, яко да отвратит от нас гнев Свой, по делом нашим пра­ведно на ны движимый, и да безчисленная пре­грешения наша презрев, обратит нас на путь по­каяния, и на стези заповедей своих да утвердит нас. Также молитвами вашими в мире жизнь нашу со­храните, и во всех благих благое поспешение ис­просите, вся к животу и благочестию потребная нам от Бога дарующе, от всяких напастей и бед и внезапныя смерти предстательством вашим нас избавляюще, и от всех враг видимых и невидимых защищающе, яко да тихое и безмолвное житие по­живем во всяком благочестии и чистоте, и такое в мире временное сие житие прешедше, в вечный до­стигнем покой, идеже вашим святым умолением да сподобимся Небеснаго Царствия Христа Бога на­шего, Емуже.) со Отцем и Пресвятым Духом, подо­бает всякая слава, честь и поклонение во веки ве­ков. Аминь.
 
 
Молитва супругов о даровании детей
 
Услыши нас, Милосердный и Всемогущий Боже, да молением нашим ниспослана будет благодать Твоя. Будь милостив, Господи, к молитве нашей, вспомни Закон Твой об умножении рода человеческаго и буди милостивым Покровителем, да Твоею помощию сохранится Тобою же установленное. Ты властною силою Твоею из ничего все сотворил и положил начало всего в мире существующего -сотворил и человека по образу Своему и высокою тайною освятил союз супружества и предуказание тайны единения Христа с Церковью. Призри, Ми­лосердный, на рабов Твоих сих (имена), союзом супружеским соединенных и умоляющих о Твоей по­мощи, да будет на них милость Твоя, да будут пло­довиты и да увидят они сына сынов своих даже до третьяго и четвертаго рода и до желаемой старости доживут и войдут в Царство Небесное через Госпо­да нашего Иисуса Христа, Которому всякая слава, честь и поклонение подобает со Святым Духом во веки. Аминь.
 
 
 
Святому пророку Захарии
Тропарь
 
Священства одеждою обложен премудре, по За­кону Божию всесожжения приятна священнолепно приносил еси, Захарие, и был еси светильник и зри­тель тайных, знамения в тебе благодати нося яв­ственно всемудре. И мечем убиен был в храме Бо­жий, Христов пророче, с Предтечею моли спастися душам нашим.
 
 
Иной тропарь
 
Праведных твоих Захарии и Елисаветы, Господи, память празднующе, теми молим Тя: спаси души наша.
 
 
Кондак
 
Пророк днесь и священник Вышняго, Захария предложи, Предтечев родитель, трапезу своея па­мяти, верныя питая, питие бо правды всем раство­рив, сего ради скончавается, яко Божественный таинник Божия благодати.
 
 
Преподобному Роману
(память 27 ноября ст. ст.)
Тропарь
 
В тебе, отче, известно спасеся еже по образу: приим бо крест последовал еси Христу, и дея учил еси презирати убо плоть, преходит бо; прилежати же о души, вещи безсмертней: темже и со ангелы сра-дуется, преподобие Романе, дух твой.
 
 
Кондак
 
Чистотою душевною Божественно вооружився, и непрестанныя молитвы яко копие вручив крепко, поборол еси бесовская ополчения Романе, отче наш, моли непрестанно о всех нас.
 
 
Молитва
(общая преподобным отцам)
 
О священная главо, преподобие отче, преблаженне авво (имярек), не забуди убогих твоих до кон­ца, но поминай нас всегда во святых твоих и бла­гоприятных молитвах к Богу: помяни стадо твое, еже сам упасл еси, и не забуди посещати чад тво­их. Моли за ны, отче святый, за дети твоя духовныя, яко имеяй дерзновение к Небесному Царю: не премолчи за ны ко Господу, и не презри нас, верою и любовию чтущих тя: поминай нас, недо­стойных, у Престола Вседержителева, и не престай молитися о нас ко Христу Богу, ибо дана тебе бысть благодать за ны молитися. Не мним бо тя суща мертва: аще бо телом и преставился еси от нас, но и по смерти жив сый пребывавши, не от­ступай от нас духом, сохраняя нас от стрел вражиих и всякия прелести бесовския и козней диавольских, пастырю наш добрый, аще бо и мощей твоих рака пред очима нашима видима есть все­гда, но святая твоя душа со ангельскими воинствы, со безплотными лики, с небесными силами, у Престола Вседержителева предстояши, достойно веселится, ведуще убо тя воистинну и по смерти жива суща, тебе припадаем и тебе молимся: молися о нас Всесильному Богу, о пользе душ наших, и испроси нам время на покаяние, да невозбран­но прейдем от земли на небо, от мытарств же горьких, бесов, воздушных князей и от вечныя муки да избавимся, и Небеснаго Царствия наследницы да будем со всеми праведными, от века уго­дившими Господу нашему Иисусу Христу; Емуже подобает всякая слава, честь и поклонение, со Безначальным Его Отцем, и с Пресвятым и Бла­гим и Животворящим Его Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
 
 

 
Категория: Молитвы в семейной жизни | Просмотров: 213 | Добавил: admin | Теги: При детородном неплодстве | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0

Поиск

Календарь

«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Ваше здоровье
  • Ваш Травник
  • Обереги-Заговоры
  • Травы и растения
  • Мебель для Вас!